نحوه قرار دادن فاوآیکن (favicon) در نوار آدرس وبلاگ و سایت

تبلیغات

موضوعات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    یادداشت کن لذت ببر
    به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مطالبی که در وبلاگ براتون گذاشتم مورد استفاده تان قرار بگیرد و خوشتان بیاید اگر هم از مطالب خوشتان امد یا دوست نداشتید حتما در قسمت نظرات بنویسید خوشحال میشم نظرات شما عزیزان را بدانم.این وبلاگ در تاریخ اذر ماه 1393 شروع به کار کرده برای شما دوستان عزیز.......... امیدوارم روز خوبی داشته باشید در وبلاگ بنده .

امکانات جانبی



ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 3467
    کل نظرات کل نظرات : 38
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 18

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 26
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 24
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    آي پي امروز آي پي امروز : 9
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 8
    بازدید هفته بازدید هفته : 26
    بازدید ماه بازدید ماه : 2157
    بازدید سال بازدید سال : 9756
    بازدید کلی بازدید کلی : 197151

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.118.102.225
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

چت باکس


    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

پربازدید

تصادفی

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند

    برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان یادداشت کن لذت ببر و آدرس yaddashtkon.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

نحوه قرار دادن فاوآیکن (favicon) در نوار آدرس وبلاگ و سایت

نحوه قرار دادن فاوآیکن (favicon) در نوار آدرس وبلاگ و سایت

فاوآیکن یا favicon، آیکن کوچکی است که معمولا در گوشه نوار آدرس، کنار نشانی های وب نمایش داده می شود که می تواند معرف لوگوی آن پایگاه یا محتویات صفحه مورد نظر باشد، استفاده از فاوآیکن به نمایش در نوار آدرس مرورگر محدود نمی شود، بلکه می توان از آن به عنوان لوگو و نشان، در فید های آر اس اس یا قسمت مربوط به بوکمارک ها در مرورگر کاربران استفاده کرد، به همین دلیل بیشتر سایت ها و وبلاگ های حرفه ای ترجیح می دهند حتما از یک آیکن مناسب و منحصر به فرد برای این منظور استفاده کنند؛ نگاه به پیشینه استفاده از این تکنیک نشان می دهد که در ابتدا تنها فرمت ico توسط مرورگرها پشتیبانی می شد اما به مرور و با پیشرفت تکنولوژی وب، فرمت های استاندارد gif، jpeg و png نیز توسط مرورگرهایی نظیر فایرفاکس، سافاری و اپرا پشتیبانی شد، با این وجود مرورگر پردردسر اینترنت اکسپلورر همچنان در نمایش این فرمت ها به عنوان آیکن، مشکلاتی دارد.

چگونه یک آیکن برای قرار دادن در نوار آدرس بسازیم؟



تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:59
می پسندم نمی پسندم

محافظت از مطالب وبلاگ در مقابل کپی غیر مجاز!

محافظت از مطالب وبلاگ در مقابل کپی غیر مجاز!

شاید یکی از دغدغه های همیشگی وبلاگ نویسان حرفه ای و مدیران سایت هایی که حاصل دسترنج خودشان را می خورند و اهل کپی غیر مجاز یا به طور صحیح تر، دزدی تحت وب نیستند، حفاظت از مطالبی باشد که بعضا حاصل ساعت ها صرف وقت و کار فکری است، متاسفانه این نوع مسائل حال به هر دلیلی، در بین برخی افراد بسیار رایج است و همیشه برخی در پی آنند که نابرده رنج گنج میسر کنند! جالب است که حتی پس از کپی بی نقص مطالب، نامی هم از نویسنده، مرجع مطلب و لینک آن ذکر نمی شود و برخی نیز از این فراتر رفته و عنوان خود را بر روی مطلب کپی شده، جعل می کنند! اگرچه این نوع رفتارها ریشه در فرهنگ جامعه و شخصیت افراد دارد و نمی توان به سادگی آن را تغییر داد، اما ما نیز ممکن است با رعایت نکردن برخی مسائل کار این سارقان خاموش وب را بیش از پیش آسان کنیم، این یادداشت نگاهی خواهد داشت به روش های کلی مقابله با این پدیده.

منظور از کپی غیر مجاز مطالب در وب چیست؟


قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، باید یادآور شویم که کپی غیر مجاز در وب، به حالتی گفته می شود که مطالب یک وبلاگ یا سایت، بدون کوچکترین تغییر یا تجزیه تحلیل، صرفا برای سوء استفاده از دسترنج دیگران و با آگاهی، کپی و بدون ذکر لینک منبع، در وبلاگ یا سایت دیگری درج می شود، بنابراین این مطلب شامل وبلاگ ها و سایت های با اخلاق حرفه ای، که همیشه لینک منابع مطالب را ذکر می کنند، نمی شود.


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:58
می پسندم نمی پسندم

فوت و فن وبلاگ نویسی حرفه ای چیست؟!


فوت و فن وبلاگ نویسی حرفه ای چیست؟!

اگر تا به حال مدیر وبلاگی بوده باشید حتما این سوال به ذهتان رسیده که به راستی فوت و فن وبلاگ نویس حرفه ای بودن در چیست، اصلا چیزی به نام وبلاگ نویسی حرفه ای وجود دارد یا بیشتر هیاهوی سایت ها و وبلاگ ها به این اصطلاح آب و تاب داده است، واقعیت مطلب این است که انجام هر کاری (کم و بیش) نیاز به داشتن دانش آن دارد، وب نویسی نیز نتنها از این قاعده مستثنی نیست بلکه نمودی برجسته از آن است، وبلاگ های زیادی هر روز ایجاد و به روزرسانی می شوند اما به ندرت کاربردی و پرمخاطب می گردند یا اگر هم مخاطبی داشته باشند، ثابت نیستند و ممکن است یک بار برای همیشه باشند! در این مطلب به بررسی این موضوع می پردازیم.

اگر می خواهید از زحمتی که برای نوشتن مطالب و مدیریت وبلاگتان می کشید حداکثر نتیجه را داشته باشید داشتن چند فاکتور و رعایت چند نکته کافی است تا شما را به یک وبلاگ نویس حرفه ای تبدیل کند! البته گستردگی دنیای وب باعث می شود تا راه ترقی و فراگیری چیز های جدید همواره گشوده باشد.
-

محتوا حرف اول را می زند


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:57
می پسندم نمی پسندم

چگونه از تمام امکانات وبلاگ خود استفاده کنیم؟

چگونه از تمام امکانات وبلاگ خود استفاده کنیم؟

همان طور که می دانیم، سیستم های ایجاد و مدیریت وبلاگ، امروزه به یکی از پر طرفدار ترین شیوه های حضور در وب تبدیل شده اند که در کنار سایر ابزارها، از جمله سایت ها، شبکه های اجتماعی، انجمن های وب و... نقشی کلیدی و منحصر به فرد در تولید محتوای این شبکه جهانی بازی می کنند، از طرفی رایگانی این ابزار در مقایسه با روش هایی مثل ایجاد و طراحی سایت، انجمن و...، یک فرصت است برای کسانی که می خواهند بدون صرف هزینه زیاد، به اهداف خود در بستر اینترنت دست پیدا کنند، اهدافی که می تواند گستره وسیعی از توانمندی های مدیران و نیازهای مخاطبان را دربر گیرد، باید توجه نمود که رایگان بودن، همیشه به معنی محدود یا ضعیف بودن نیست، بلکه برعکس در مورد وبلاگ ها این جزء خاصیت ها و قوانین نانوشته آنها است که اگر از آن استفاده شود یک حُسن بزرگ خواهد بود، از این رو، این یادداشت نگاهی خواهد داشت به اینکه چگونه می توان از تمام امکانات وبلاگ خود استفاده کرد؟

اتصال دامنه شخصی به وبلاگ



تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:56
می پسندم نمی پسندم

پلیر قدرتمند، ساده و زیبا برای پخش آهنگ در وب

پلیر قدرتمند، ساده و زیبا برای پخش آهنگ در وب

همان طور که می دانیم برای درج آهنگ در وب (وبلاگ و سایت) روش های گوناگونی وجود دارد، از کدهای ساده html و مدیا پلیر ویندوز گرفته تا پلیرهای مبتنی بر جاوا اسکریپت و فلش پلیر که در مطالب گذشته در این خصوص صحبت کرده ایم، اما به جهت استقبال کاربران و درخواست معرفی پلیرهای متفاوت تر، بر آن شدیم تا یک پلیر ساده ولی زیبا و قدرتمند دیگر را به همراه آموزش روش استفاده از آن منتشر کنیم، این پلیر در اصل پلاگینی برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress Audio Player) بوده که نسخه فعلی ویرایش مستقلی (Standalone) از آن است، یعنی می توانید در هر وبلاگ یا سایتی از آن استفاده کنید.

دانلود WordPress Audio Player


قبل از پرداختن به ادامه آموزش، ابتدا باید نسخه ای از برنامه را از لینک های زیر دریافت کنید، برای دانلود این پلیر می توانید به طور مستقیم به سایت سازنده مراجعه کنید:

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:55
می پسندم نمی پسندم

پاسخ به سوالات و حل مشکلات وبلاگ نویسان

پاسخ به سوالات و حل مشکلات وبلاگ نویسان

بی گمان همه کاربران وب در هر سطح از دانش، تجربه و آشنایی با اصول فنی کار که باشند، ممکن است در جایی از این گستره پهناور با مشکلاتی روبرو شوند یا در این خصوص سوالاتی در ذهن آنها شکل گیرد، وبلاگ و وبلاگ نویسی که بخش مهمی از این دنیای الکترونیکی است نیز از این قاعده مستثنی نیست، تاریخچه وب ثابت کرده است چه آنها که تازه شروع به ایجاد و مدیریت وبلاگ کرده اند و چه آنهایی که ید طولایی در این خصوص دارند، ممکن است در مواردی با مشکلاتی روبرو شوند و نیاز به راهنمایی و کمک داشته باشند، از طرفی بسیاری از این مشکلات و سوالات آنقدر جزئی است که نمی توان در قالب یک مطلب به آنها پرداخت، لذا در این مطلب می خواهیم به طور کلی برخی از سوالات و مشکلات رایج وبلاگ نویسان را که کم تر به آنها پرداخته شده، با هم بررسی کنیم.

چرا وبلاگ در برخی مرورگر ها درست نشان داده نمی شود؟



تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:53
می پسندم نمی پسندم

آنچه برای شروع طراحی قالب یک وبلاگ باید بدانیم

آنچه برای شروع طراحی قالب یک وبلاگ باید بدانیم

تجربه نشان داده اغلب وبلاگ نویسان حرفه ای پس از سپری شدن مدت زمانی از فعالیتشان در این حوزه، به فکر ایجاد تغییرات سفارشی در قالب وبلاگشان یا حتی طراحی قالب اختصاصی می افتند، در این بین برخی ترجیح می دهند کار طراحی را به دیگران واگذار و برخی نیز دست به کار شده و مشقت راه یادگیری را به جان می خرند تا پس از فراگیری آموزش های مربوط به CSS ، HTML و... خودشان قالب طراحی کنند، در هر صورت چه یک وبلاگ نویس علاقمند باشیم و چه یک فرد حرفه ای، در آموزش پیش رو هدف این است تا نکات کلیدی که برای شروع طراحی قالب یک وبلاگ مورد نیاز است را به صورت خلاصه و تیتروار شرح دهیم، به این امید که مطالعه این مطلب برای طیف های مختلف وبلاگ نویسان و همچنین طراحان وب مفید واقع شود.

قالب وبلاگ چیست؟


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:53
می پسندم نمی پسندم

آموزش نحوه قرار دادن کلیپ فلش در وبلاگ و سایت

آموزش نحوه قرار دادن کلیپ فلش در وبلاگ و سایت

فلش (Flash) به عنوان تحولی نوین در دنیای نمایش انیمیشن های تحت وب، در بسیاری از صفحات اینترنت (وبلاگ، سایت و...) استفاده می شود، اما وابستگی آن به پلاگین ها و کدهای جانبی، کار را مخصوصا برای وب نویسان کم تر حرفه ای، کمی پیچیده و مبهم می کند، البته خوشبختانه این موضوع با دانستن چند مطلب ساده و کمی تجربه قابل حل است؛ در این یادداشت می خواهیم روش های درج یک کلیپ فلش در سایت یا وبلاگ را آموزش دهیم تا راهنمایی باشیم برای کاربرانی که احیانا در این رابطه به مشکل برخورده اند.

قبل از هر چیز باید بگوییم که فرمت فلش، به خودی خود جزء کدهای پایه html نیست، (البته در نسخه html 5 که هنوز به طور رسمی منتشر نشده، این فرمت به طور استاندارد پشتیبانی می شود) و لذا برای نمایش آن نیاز به کدها و پلاگین های جانبی است، اگر کاربر در مرورگر خود پلاگین فلش پلیر (Flash Player) را نصب کرده باشد، بدون کدهایی که ما به کلیپ خود اضافه می کنیم نیز می تواند آن را مشاهده کند، اما برای اطمینان از نمایش فایل در همه ی سیستم ها الزاما باید از کدی شبیه به مثال زیر استفاده کنیم:


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:52
می پسندم نمی پسندم

آموزش نحوه درج تصویر در وبلاگ

آموزش نحوه درج تصویر در وبلاگ

شاید وبلاگ و وبلاگ نویسی در نگاه اول کاری ساده و راحت به نظر برسد اما کافی است وارد این گود شوید تا کم کم با سختی های آن دست و پنجه نرم کرده، به دشواری های آن نیز در کنار شیرینی مدیریت یک وبلاگ پی ببرید، البته این موضوع تا حدود زیادی نیز نسبی است و به میزان آشنایی شما با مسائل فنی و تجربه بستگی دارد، به هر صورت، در این مطلب می خواهیم به یکی از رایج ترین مشکلات وبلاگ نویسان یعنی آموزش نحوه درج تصویر در مطالب وبلاگ بپردازیم، چرا که انجام این کار در حالت معمول با یک کپی و paste ساده امکان پذیر نیست و نیازمند آشنایی با اصول وب و تجربه کافی است.

درج تصویر از صفحه ای در وب، در وبلاگ


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:49
می پسندم نمی پسندم

اشتباهات رایج در وبلاگ نویسی غیر حرفه ای!

اشتباهات رایج در وبلاگ نویسی غیر حرفه ای!

وبلاگ و وبلاگ نویسی آن هم از نوع حرفه ای، مسئله ای است که بارها در رابطه با آن شنیده ایم، اینکه چگونه یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم و از حداقل امکانات موجود حداکثر استفاده را ببریم و بسته به نوع اهدافمان، بتوانیم به آنها به نحو احسن دست پیدا کنیم، مسئله ای است که بارها و در گوشه کنار وب، راجب آن به شکل پراکنده مطالبی خوانده ایم، اما شاید نکته ی مهم تر از دانستن اینکه چه باید بکنیم، این باشد که چه کارهایی را نباید انجام دهیم تا از یک وبلاگ نویس غیر حرفه ای به یک نویسنده وبلاگ حرفه ای و با تجربه تبدیل شویم، بد نیست در ادامه این یادداشت همراه ما باشید تا به صورت تیتروار برخی از این نکات را با هم مرور کنیم.

کپی مطالب دیگران در وبلاگ خود


اولین گام در اینکه یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم این است که خودمان دست به قلم شویم و محتوای منحصر به فردی تولید کنیم، کپی مطالب از وبلاگ ها و سایت های دیگر به صورت مستقیم مخصوصا اگر منبع آن ذکر نشود، یکی از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای است، اگر می خواهید در وب به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشید،


تاریخ ارسال پست: شنبه 7 فروردين 1395 ساعت: 5:47
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد